Ulldjur

En färgstark kollektion av handgjorda djur i färgad ull. Varje djur har sin egen uppsyn och finns bara i en upplaga. De är gjorda för prydnad och vänder sig till vuxna samlare.
Ej barnsäkra / tvättbara. Kollektionen utökas med nya modeller hela tiden så håll koll!

Material: Stickat ulltyg som färgas för hand
Stoppning: Ullvadd, ibland skelett av ståltråd och glaspellets i små påsar.
Ögon: Glas
Kläder, accessoarer: Ull, bomull

Så här handlar du:
Skicka en beställning via mail. Jag reserverar varan och skickar en faktura på varans pris+frakt som betalas via bank eller Paypal. När betalning skett skickas varan per post. Om varan inte motsvarar förväntningarna skall den returneras på kundens bekostnad inom en vecka från mottagandet.

TILL SALU JUST NU:

Paul Pris 1450:-
Mops i ljus beige ull med detaljer och öron i svart. Klädd i en melerad lavendelblå jacka med svarta knappar i metall. Ledat huvud och ben, ståltråd i armar som kan posera.
Höjd: 23 cm SÅLD!


Tanja Pris 1450:-
Terrier i offwhite ull med öron och fläck i guldbrunt. Klädd i en klarröd jacka med krage med knappar av pärlemor, svarta skor. Ledat huvud och ben, rörliga armar med ståltråd inuti. Svarta skor.
Höjd: 21 cm SÅLD!


Beata Pris 1450:-
Beagle i offwhite ull med bruna fläckar och öron. Klädd i en klarblå jacka med krage och svarta knappar. Svarta skor. Ledat huvud och ben, rörliga armar.
Höjd: 20 cm SÅLD!


Hugo Pris 1450:-
Strävhårig tax i brunmelerad ull med mörkbruna öron. Klädd i en jacka med krage i mellangrön ull, knappar av pärlemor. Svarta skor. Ledat huvud och ben, rörliga armar.
Höjd: 22 cm SÅLD!


Laura Pris 1450:-
Labrador i ljus beige ull. Klädd i en ljus gul jacka med krage och knappar i pärlemor. Svarta skor. Ledat huvud och ben, rörliga armar.
Höjd: 22 cm


Älg Pris 1800:-
Älgkalv i svart/brun melerad ull. Ljus beige ull i öron, målade effekter på huvud och ben. Skelett av ståltråd som gör att ben och huvud kan posera.
Mankhöjd: 29 cm SÅLD!


Uggla Pris 1600:-
Naturtrogen uggla i brun/svart melerad ull. Ledat huvud, ståltråd i fötterna som är rörliga. Vingar och liten stjärt bak.
Höjd: 22 cm


Heppo Pris 1300:-
Sittande kanin i ljust brunmelerad ull, inneröron i rosa. Ledat huvud, skelett av ståltråd så att benen går att böja. Liten svans bak.
Höjd: 23 cm


Kate Pris 1300:-
Kaninflicka i brunmelerad ull, ljusa effekter i ansiktet. Klädd i en gul klänning med isättning fram som är knäppt i ryggen. Matchande röda skor. Ståltråd i armar, ledat huvud och ben. Kan stå upp. Längd: 21 cm SÅLD!


Hoppy Pris 1300:-
Sittande kanin i offwhite ull, inneröron i rosa. Svarta fläckar i ansiktet och på kroppen. Ledat huvud, skelett av ståltråd så att benen går att böja. Liten svans bak.
Höjd: 21 cm SÅLD!


Peggy Pris 1400:-
Pandaflicka sydd i svart och offwhite ull. Målade fläckar i ansiktet. Ledade ben och huvud, ståltråd i armarna som är rörliga. Klädd i en rosa klänning i A-linjeform med orange fickor.
Längd: 26 cm


Comments are closed.