Nyheter

Nu kan du se hur Chelsea Textilesi London byggt ett fantastiskt landskap med jultema där hundar i ull poserar! Kolla länken från Instagram

Ny butik i Stockholm, Svensk Hemslöjd på Norrlandsgatan, skogsdjuren sitter redan i skylten…


Nya skogsdjuren har samlats i butiken, fler är på gång…


Nu har Lek & Sak öppnat! Välkommen till en fantastisk butik med alla mjuka djur från Okidoki och ett noga utvalt sortiment av leksaker och barnböcker. Nalla och Björn visar sina miljöer från böckerna och i nalleverkstaden sys nu för fullt. Allt i en anrik butikslokal mitt i Lund. Nalle i fönstret är numera känd från Sydsvenskan som intervjuat honom, kolla på nätet!
Öppet vardagar 10-18 och lördagar 10-15.


Nu blir det en ny butik igen! Nu flyttar alla djuren in på Stora Gråbrödersgatan 13 i Lund i en ny rolig barnbutik med leksaker, barnböcker och presenter. Man kan se hela produktionen av mjuka djur på plats och kika in i tittskåp. Öppningen blir i augusti men de mjuka djuren i skylten är till salu redan nu. Frågor? Kontakta Kajsa på mobil 073-8007289.


Utställning på Form/Designcenter vid Lilla Torg i Malmö. Kika in i deras kök där julkakorna just blivit klara och var med när de öppnar paketen på julafton. Tittskåpen står tills den 5 januari 2014.

Boksignering lördag 14/12 kl. 15-17.
Form Design Center


Måndag 9 december kl.17.00 läser Kajsa Lindström ur sin bok Nalla och Björn firar jul. Välkommen och mys med glögg och kanelkakor!

Aspuddens Bokhandel


 

 

Nu har “Nalla och björn firar jul” kommit ut. Lagom till jul kan man följa nallarnas egna förberedelser inför stundande julafton. Julbak, lek i snön och lite hemligheter utlovas…


Ny bok under produktion! Till hösten kommer den tredje boken med Nalla och Björn när de firar jul. Snön faller ute när de stökar i köket och klär granen. Tänk att det bara är en lucka kvar i Nallas adventskalender…


Ny hund-kollektion med små valpar i olika raser lanseras, alla klädda i jackor i klara vårfärger. Kolla i shopen med ulldjur!


Höstens skylt hos Chelsea Textiles i London. En ny kollektion med olika hundraser presenterades här. En stor julskylt kommer i december.


Nya boken har kommit ut! Följ med Nalla och Björn när de en solig dag tar vespan till havet. De fångar krabbor, badar och fikar. Nalla hittar fina snäckor på stranden som kanske kan bli något fint….


Lördagen den 28 maj besökte Kajsa den trevliga bokhandeln Bokskåpet i Göteborg. Nalla och Björn fick följa med liksom deras verkstad med alla verktyg…Barnen som kom och lyssnade hade med sina egna nallar och gosedjur, här samlade på en gruppbild tillsammans med Kajsas egen röda frottékanin. Säg cheeeeeese!


Boken “Nalla och Björn bygger en drake” blev nominerad till “Slangbellan” , ett pris till årets debutant bland 2011 års utgivning av barnböcker. Hurra! Sanne Näsling vann med sin bok “Kapitulera omedelbart eller dö”. Vi fick alla diplom och blommor och hade en trevlig kväll tillsammans!
Författarförbundets hemsida


Artikel ur en serie om gosedjur publicerat på Idag-sidan i Svenska Dagbladet den 2 januari 2012.
Artikel i Svenska Dagbladet


Julskyltning hos Chelsea Textiles på Walton Street i London. En fantastisk vintermiljö med alla ulliga djuren poserande i en antik vagn.


Boksignering på Nallemässan, arrangerad av Margarethas Dockskåp, söndag 23 oktober på Kronprinsen i Malmö. Öppet mellan 11-16. Nallas och Björns kök och verkstad visas samt försäljning av mjuka och ulliga djur. Välkommen!

Margarethas Dockskåp


Artikel ur Sydsvenska Dagbladet inför födelsedag september 2011
Artikel ur Sydsvenskan


Två grisar syns här i en monter som Form/Designcenter fixat till på Svenska Ambassaden i Köpenhamn.


Här kan du se Björn och Nalla som jobbar i sin verkstad på Bok och Biblioteksmässan i Göteborg tom 25 september. Välkommen att kika in!


Nu har Nalla och Björn har flyttat in på Fäladsgårdens bibliotek i Lund. Köket och verkstaden är på plats till den 17 september och många av barnen på skolan verkar uppskatta miljöerna!
Fäladsgårdens bibliotek


Bokrecension från Svenska Dagbladet 2/8 2011


Påskharar med i tidningen Hemslöjden, nummer 2/2011.


Comments are closed.